Welkom bij LANDKAARTJE
Voor al uw waarnemingen van vlinders, libellen, reptielen, amfibieƫn en vissen. U houdt altijd het overzicht over uw eigen waarnemingen. Daarnaast hebt u ook de zekerheid dat de waarnemingen worden toegevoegd aan de landelijke databanken van De Vlinderstichting, EIS-Nederland, RAVON en de Nationale Databank Flora en Fauna (NDFF). Uw waarnemingen kunnen dan ook op korte termijn al worden gebruikt bij bescherming van deze diergroepen.
Inloggen Wachtwoord vergeten?

Aanmelden?

Als u nog niet eerder hebt ingelogd kunt u zich gratis aanmelden. U krijgt dan direct een inlogcode en wachtwoord per e-mail toegestuurd waarmee u kunt inloggen.
Actueel overzicht:
aangemelde waarnemers: 5818
nieuwe aanmelders vandaag: 0
waarnemingen (2018): 15426

Vandaag ingevoerd (82)
- dagvlinders: 21
- nachtvlinders: 49
- dagactieve micro's: 5
- libellen: 0
- reptielen: 0
- amfibieƫn: 7
- vissen: 0

Lees ook onze nieuwtjes over vlinders en libellen.

Wilt u ons op een andere manier steunen? Word dan donateur en ontvang vier maal per jaar ons tijdschrift VLINDERS.

Meer informatie over vlinders is te vinden op VLINDERNET. Heeft u vragen over vlinders of libellen? Neem dan contact op met De Vlinderstichting.